Sign In

​​​

Securo Firebreather Finnbuild 2016 -messuilla 12.-14.10 2016

Securo Firebreather - suojaa välittömästi!

Käänteentekevä, turvallisempi passiivinen tuuletusaukkojen ja -rakojen palokatkotuote. Toisin kuin muut palosulut, Securo FB -venttiili pysäyttää palon etenemisen tuuletusraoissa välittömästi, tulen syttymisen ensi hetkellä! 
Securo Firebreather -palosulku täyttää määräysten mukaiset rakenteiden tuuletusvaatimukset ja patentoidun rakenteensa ansiosta se aktivoituu välittömästi palon syttymishetkellä ja tukkii tuuletusraon sekunneissa. 

SECURO-UUTISIA:
Securo Firebreather -palosuojaverhous 

Securo esite:

Juttu Puu-lehden numerossa 1/13:ASENNUSVALMIIT, CE-merkityt, PALOLUOKITELLUT TUULETUSIKKUNAT! 

Ikkunaelementti on saatavissa paloluokissa EI30 ja EI60. Paloturvallisuuden lisäksi, ikkuna vaimentaa tehokkaasti ääntä (45 dB). Ominaisuuksiensa ansiosta, se on erinomainen ratkaisu asennettavaksi esim. luhtikäytäviin.

Tuote on nyt tuotannossa ja tilattavissa!

 

Miksi FireBreather-palokatkoventtiili on parempi vaihtoehto?

FB-venttiilit ovat paras valinta useastakin syystä. Ensinnäkin, FB-venttiili on maailman ainoa palosuojaventtiili, joka ei päästä ensimmäistäkään liekkiä läpi paloluokitellun aikansa sisällä. Toisin kuin muut markkinoilla olevat tuotteet FB-venttiili aktivoituu sekunneissa. Toiseksi, se on täysin passiivinen ratkaisu;  siinä ei ole liikkuvia osia, jotka voivat juuttua, siinä ei ole toimintaa aktivoivia tunnistumia, ei johtoja, moottoria, ohjelmointia eikä sen toimintakykyä tarvitse säännöllisesti testata - se on pitkäikäinen ja sen toimivuuteen voi luottaa. Kolmas hyvä syy on hinta: FB-venttiilit tulevat halvemmiksi kuin muut markkinoilla olevat tuotteet. FB-venttiilit eivät ruostu tai muuta muotoaan ajan myötä, toisin kuin liikkuvia osia sisältävät palosuojat - FB-venttiilien toimintakyky ei huonone.

Lue lisää:
VASTAUKSIA HYVIIN KYSYMYKSIIN!

Tuotetilaukset: rt@renotech.fi 

Hinnasto 2017​​​

Pyrimme pitämään pieniä määriä suosituimpia tuotteita varastossa nopeita toimituksia varten, suurempien tilauserien kohdalla toimitusaika on 1 - 2 viikkoa. Klikkaa kuvaa ja katso video palokokeesta
Securon palosulku aktivoituu ja sulkee tuuletusraon heti ensisekunnilla - perinteinen paisuva palosulku vaatii useamman minuutin ennenkuin sen toimintakyky on huipussaan.